I Nye Fotspor - Anne Larsen Rosenterapaut og massør - Stressmestring

TILBAKEMELDINGER

Hør hva tidligere kunder

TENKER

Veldig fint lokale med en behagelig atmosfære. Behandlingen var avslappende og hjalp meg å løse opp spenninger og stress i kroppen. Etter behandling føltes kroppen lett og flytende.


- Rebecca, Student

Anne er utrolig imøtekommende, dyktig i faget sitt og trygg. Anbefales på det varmeste.


- Pauline Fay, Sykepleier

Meget dyktig og behagelig Rosenterapeut. Har fått godt utbytte av timer hos Anne ved flere anledninger, hvor jeg har opplevd at stress og blokkeringer har løsnet fysisk og mentalt. Anbefales!


- Majken Svorstøl, Produkt- og Salgskonsulent

En kollega maste i et år, og jeg gikk inn og leste på nett og tenkte at jeg måtte gi det en sjans til tross for at jeg ikke hadde noe tro på Rosenmetoden. Jeg er nå glad for at jeg møtte opp og tok behandlinger. Jeg har gitt slipp på gamle, triste opplevelser. Jeg har mer tro på meg selv. Jeg ser et lys i tunnelen som jeg ikke har sett på mange år. Jeg har blitt mer bevisst på å puste riktig og det reduserere smerter og spenninger i kroppen. Jeg har forsøkt mange ulike behandlinger grunnet medfødt muskelsykdom. Rosenmetoden er en hjelp til avspenning og smerter.


- Arne, 50 år

Vi hadde et høyt sykefravær, som i hovedsak skyldtes kroniske lidelser, og ønsket å ha fokus på trening, kosthold og avspenning. Massasje er et av flere tilbud. Alle ansatte har mulighet til å trene, gå tur eller ta massasjetime i arbeidstiden. Vi har hatt et prøveår i 2023 og det er godt mottatt.

Jeg visste at Anne er flink til å massere, hun kjenner bransjen og hva de ansatte kan stå i av utfordringer. Hun er en god samtalepartner.
Vi la opp til en prøveperiode for å se om ansatte ville betale for timer selv uten at bedriften sponset noe, det har gått fint, dagene har så godt som alltid vært fullbooket.

Sykefraværet har blitt lavere i form av flere ulike velværetilbud, og arbeidsmiljøet er godt og velferdstilbudene bidrar til det positive.

    Jeg tror at for de som tar massasje eller gjøre noe av de andre aktivitetene, oppleves det positivt.

    Liss sier at hun tror massasje er et godt bedriftstilbud.


    - Liss Wrennmark, Jobbintro AS

    Jeg startet i Rosenterapi grunnet en traumatisk hendelse som oppsto i livet mitt.

    Jeg opplever at en del av spenningene slipper under og etter behandling. Og at dette varer en stund etterpå, gjerne ut dagen. Følte umiddelbar virkning etter første time. Har blitt gradvis mindre anspent i kroppen.
    Jeg opplever bedre kontakt med følelsene og kroppen. Man lærer å bedre få kontakt med og håndtere vanskelige inntrykk og følelser gjennom terapien.

    Rosenmetoden har

    hjulpet meg til å forstå meg selv bedre. Og å i større grad se nye muligheter i den utfordrende livssituasjonen jeg er i.

    Jeg opplever at jeg blir lettere til sinns etter behandling. Klarere og "lysere" i hodet og slapper bedre av. I starten hadde jeg behov for å sove noen timer etter behandling.

    Tankespinnet kjennes mindre, ettersom terapien hjelper en til å redusere fysiske og psykiske spenninger i kroppen, og pusten flyter bedre.
    Innsiktene jeg har fått:


    At det fysiske og psykiske henger sammen i større grad enn hva jeg trodde før.


    Det er ikke er nok å bare "snakke seg ut av det vonde". Følelsene sitter ikke i hodet, men i hele kroppen. For meg har det vært viktig å få healing og terapi gjennom den fysiske kroppen for å kjenne meg bedre.


    - Anonym, 43 år

    HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

    TA KONTAKT I DAG