Tilbakemeldinger etter behanding i Rosenmetoden hos meg:

"Rosenbehandling gir meg god effekt på å finne først og fremst roen. Jeg har blitt mer og mer bevisst på at strev psykisk setter seg i kropp og kommer derfor i kontakt med hver og en følelse. Det blir da enklere å sortere for å bli mer realistisk. Anne som terapeut er drivende dyktig da hun er rolig og treffer på de riktige punktene både ved berøring og verbale spørsmål."

"Jeg føler jeg har blitt møtt med en profesjonalitet, gode tiltak når det gjelder covid 19. Rommet hos Anne har fått lov til å bare være mitt eget rom, min egen pustepause. Etter at jeg har hatt tidligere behandlinger i rosen, og fått opp at jeg var utsatt for et overgrep, så har Anne hjulpet meg i land med dette. Det har vært sterke fysiske og emosjonelle ting som har ligget i kroppen. I dag opplever jeg en mye større ro og trygghet. Min egen beskyttelses mur som har vært så sterk er nå myknet og er nesten ikke der. Men tar den frem når det trengs. Det gjør at jeg ikke føler meg så ensom inni meg selv. Jeg opplever større egen kjærlighet, som også da klarer og gis til andre. Jeg har ikke lengre smerter i bekken og underliv eller kjenner på stivhet og skam. Og av det så har jeg nå et mye sterkere, friere og tryggere sexliv med min mann. Tusen tusen takk Anne for at du har gitt meg det rommet jeg har trengt. Og at ingenting er for stort eller lite. Du sto der like trygg og rolig."

"Du, Anne, er en rolig og behagelig terapeut. Du er trygg i din terapeutrolle og du skaper fort tillit. Du stiller gode, litt tøffe og direkte, spørsmål noen ganger, andre ganger er det mer fokus på pust og følelser. Alt dette er helt riktig og viktig å gjennomgå for at prosessen med å gi slipp, tilgi og bli enda mer bevisst på meg selv skal ha best mulig effekt. Å jobbe litt bevisst med enkelte temaer og følelser mellom behandlingene gir også økt resultat og fremgang. Jeg er blitt mer bevisst spenningene i kroppen min, hvilke følelser de besitter, og jeg kan registrere om de øker eller avtar i ulike situasjoner igjennom dagen. Fortsett med ditt gode terapiarbeid og ditt gode vesen vil kunne hjelpe mange trengende mennesker i tiden fremover, det er jeg sikker på!"

"Jeg syns Rosenmetoden var spennende da jeg etter hver behandling hadde noe å undres over som hadde en stor rot i livet og oppveksten min. Det som var spennende var at det fra gang til gang var nye problemstillinger å tenke over. Jeg synes du er en varm og stødig terapeut. Absolutt trygg og til å stole på. Du lar stillheten og de varme hendene jobbe akkurat lenge nok før du kommer med nye «plagsomme» spørsmål."

"Jeg tror jeg fikk best utbytte av 1.timen hos deg. Der fikk jeg ut litt "gruff", sånn føles det i hvert fall. Merket også at jeg ble bevisst noe av det vi snakket om, særlig det med å la hoftene svinge. Det har jeg fremdeles med meg. Time 2 husker jeg ikke så mye av...... Time 3 var en behagelig avslapnings time, husker jeg var ganske trøtt den dagen. Men alt-i-alt så har alle timene vært preget av velbehag, ikke den 1. i så stor grad kanskje. Fikk veldig fort tillit til deg som terapeut, du hadde en egen ro over deg som smittet litt over. Merker at du har en solid kompetanse i faget, på måten du er på. Er nysgjerrig av natur, det var vel største grunnen til at jeg ville prøve Rosenmetoden. Jeg er nå en erfaring rikere, takk Anne!"

"Det var en behagelig behandling, som hjalp meg og lande stresset i kroppen min. Har det roligere og kan slappe mere av, sover litt bedre. Følte meg trygg og ivaretatt av deg som terapeut."

"Da jeg kom til Rosenbehandling hos Anne var jeg kortpustet og stresset etter en lengre tids negative livshendelser og bekymringer. Vel installert på benken fikk jeg oppleve Annes berøring og mektige, men likevel milde tilstedeværelse som ga meg ro slik at jeg fikk kontakt med pusten min igjen. Fra å kun klare å puste i strupen klarte jeg etter kort tid å puste dype, naturlige åndedrett fra magen. Med pust på plass ble jeg mer oppmerksom på den tilstanden kroppen min faktisk var i, hvor stive både armer, ben, skuldre, nakke, rygg, mage og hofter faktisk var, og hvordan hele kroppen gradvis føltes varmere og mykere, som om den våknet fra dvale. Gjennom timen opplevde jeg helt konkret via Annes kyndige og trygge berøring å få et forløsende verktøy for å sortere meg selv og tenke klarere. Jeg slappet av, og fikk innsikt i de følelsene som bekymringene mine har utløst, og i løpet av timen kom flere rasjonelle og konstruktive tanker om hvordan jeg kan mestre stresset på en bedre måte, og hvilke egne behov jeg faktisk trenger å være oppmerksom på. Helt konkret, min behandling hos Anne innebar berøring som myknet meg opp og koblet sammen kroppen som en helhet. Jeg følte meg rett og slett sterkere og lettere til sinns etter timen."

 

unsplash